Home Retete Articole Blender Forum Contact

Publicitate pe Gastronomicus


Promoveaza-te intr-o zona de vizibilitate maxima in domeniul retetelor culinare si al gastronomiei. Pentru mai multe detalii...


Cauta
Sau combina in Gastroblender





Salata de pasare


Ingrediente

Carne de pasare 500 g ceapa 100 g morcovi 200 g telina 100 g cartofi750 g mazare verde (conserva) 300 g gogosari in otet 100 g castravetiin otet 200 g maioneza dietetica 800 g mustar 20 g sare


Mod de preparare

Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza cat este necesar, se adauga ceapa si zarzavatul de supa si se continua fierberea, pana ce carnea este fiarta, se strecoara supa, se taie cuburi atat carnea cat si morcovii si telina. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Mazarea se scurge si se clateste cu apa rece. Gogosarii si castravetii se taie cuburi. Se adauga 2/3 din cantitatea de maioneza dietetica amestecata cu mustarul si se potriveste gustul de sare.


Timp de preparare

45 min minute


Recomandari

e aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu restul de maioneza.





Articole Gastronomicus

Alimente pentru o stare de bine


Avocado- contine super antioxidantul glutation care intareste sistemul imunitar si sustine un sistem nervos sanatos. Cacao Cruda- bogata in magneziu si determina creierul sa produca opioide naturale pentru o stare de bine. Spanacul- este un super-aliment foarte bogat in nutrienti si produce minuni pentru sanatatea, stare de bine si imunitate. Semintele Chia- sursa bogata vegetala de Omega3, foarte bogata in amino-acizi. Seminte de floarea soarelui- sunt bogata in vitamin E, selenium, magneziu, toate sustinand starea ta de bine. Ardei grasi- bogati in vitamina C, care inhiba secretia de cortisol- hormonul stresului. Cei mai bogati sunt cei galbeni, urmati de cei rosii si

Combinatii culinare


Fiecare anotimp are specificul sau culinar si farmecul sau inclusiv pe mesele noastre. Bucuria cu care ne asezam la masa depinde si de cum arata mancarea noastra, cum miroase sau ce efecte are in urmatoarele ore de dupa masa. Suntem in Postul Craciunului si foarte multa lume gateste fara carne. Iata cateva alternative de a combina legume, atat pentru a obtine o mancare echilibrata din punct de vedere nutritional, cat si usor de digerat. Fasolea uscata este un aliment la indemana si de sezon. De asemenea are valoare nutritionala mare, doar ca poate genera balonari si disconfort. O puteti asocia foarte bine cu salata verde, dar o puteti gati impreuna cu dovlecei (proaspeti sau

Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions