Home Retete Articole Blender Forum Contact

Publicitate pe Gastronomicus


Promoveaza-te intr-o zona de vizibilitate maxima in domeniul retetelor culinare si al gastronomiei. Pentru mai multe detalii...


Cauta
Sau combina in Gastroblender



poze nunta

Leberwurst


Ingrediente

Ficat de porc, carne de porc grasa, sare, coriandru.


Mod de preparare

Ficatul de porc se taie felii si se pune in apa, care se schimba de mai multe ori pana devine alb.
Se pune la fiert o bucata de ceafa si cand este gata se adauga si ficatul care se da in 2-3 clocote.
Dupa ce s-au racit, se dau prin masina de tocat. Se freaca aceasta compozitie cu lingura, adaugandu-se din zeama in care a fiert ficatul. Cand a devenit suficient de moale, se adauga si sare si coriandru.
Cu aceasta se va umple un intestin, se va lega bine si se va pune la fiert in apa clocotita, dar la foc mic pentru a nu se sparge.Daca se umfla, se inteapa.Dupa 10-15 minute este gata.
Se lasa sa se raceasca, apoi se atarna la loc racoros si aerisit.
Se serveste ca aperitiv, impreuna cu toba, la masa de Craciun.

Timp de preparare

nespecificat minute


Recomandari

Aperitiv, mai ales pentru masa de Craciun.





Articole Gastronomicus

Alimente pentru o stare de bine


Avocado- contine super antioxidantul glutation care intareste sistemul imunitar si sustine un sistem nervos sanatos. Cacao Cruda- bogata in magneziu si determina creierul sa produca opioide naturale pentru o stare de bine. Spanacul- este un super-aliment foarte bogat in nutrienti si produce minuni pentru sanatatea, stare de bine si imunitate. Semintele Chia- sursa bogata vegetala de Omega3, foarte bogata in amino-acizi. Seminte de floarea soarelui- sunt bogata in vitamin E, selenium, magneziu, toate sustinand starea ta de bine. Ardei grasi- bogati in vitamina C, care inhiba secretia de cortisol- hormonul stresului. Cei mai bogati sunt cei galbeni, urmati de cei rosii si

Combinatii culinare


Fiecare anotimp are specificul sau culinar si farmecul sau inclusiv pe mesele noastre. Bucuria cu care ne asezam la masa depinde si de cum arata mancarea noastra, cum miroase sau ce efecte are in urmatoarele ore de dupa masa. Suntem in Postul Craciunului si foarte multa lume gateste fara carne. Iata cateva alternative de a combina legume, atat pentru a obtine o mancare echilibrata din punct de vedere nutritional, cat si usor de digerat. Fasolea uscata este un aliment la indemana si de sezon. De asemenea are valoare nutritionala mare, doar ca poate genera balonari si disconfort. O puteti asocia foarte bine cu salata verde, dar o puteti gati impreuna cu dovlecei (proaspeti sau


Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bestofpp/public_html/gastro/retete-culinare.php on line 103

Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bestofpp/public_html/gastro/retete-culinare.php on line 103

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bestofpp/public_html/gastro/retete-culinare.php on line 103