Home | Retete | Articole | Blender | Forum | Contact |
Publicitate pe Gastronomicus Promoveaza-te intr-o zona de vizibilitate maxima in domeniul retetelor culinare si al gastronomiei. Pentru mai multe detalii... |
||||
Articole
|
![]() Salata de sfecla cu porumbIngrediente200g sfecla coapta, 4-5 rosii coapte, 1 conserva mica de porumb, salata verde creata, 150g maioneza(leight).Mod de preparareSe toaca sfecla coapta in cubulete comparabile cu boabele de porumb. Se spala si se zvanta salata verde; se rupe in fasii subtiri. Se scurge porumbul si se amesteca usor toate ingredientele, adaugand sare si piper. Se incorporeaza maioneza, amestecand cu grija pentru a nu zdrobi boabele de porumb.Se serveste ca garnitura. Timp de preparare15 minuteRecomandariInsoteste felul principal la dejun sau cina. Retete aleatoare:Articole Gastronomicus Alimente pentru o stare de bineAvocado- contine super antioxidantul glutation care intareste sistemul imunitar si sustine un sistem nervos sanatos. Cacao Cruda- bogata in magneziu si determina creierul sa produca opioide naturale pentru o stare de bine. Spanacul- este un super-aliment foarte bogat in nutrienti si produce minuni pentru sanatatea, stare de bine si imunitate. Semintele Chia- sursa bogata vegetala de Omega3, foarte bogata in amino-acizi. Seminte de floarea soarelui- sunt bogata in vitamin E, selenium, magneziu, toate sustinand starea ta de bine. Ardei grasi- bogati in vitamina C, care inhiba secretia de cortisol- hormonul stresului. Cei mai bogati sunt cei galbeni, urmati de cei rosii si Combinatii culinareFiecare anotimp are specificul sau culinar si farmecul sau inclusiv pe mesele noastre. Bucuria cu care ne asezam la masa depinde si de cum arata mancarea noastra, cum miroase sau ce efecte are in urmatoarele ore de dupa masa. Suntem in Postul Craciunului si foarte multa lume gateste fara carne. Iata cateva alternative de a combina legume, atat pentru a obtine o mancare echilibrata din punct de vedere nutritional, cat si usor de digerat. Fasolea uscata este un aliment la indemana si de sezon. De asemenea are valoare nutritionala mare, doar ca poate genera balonari si disconfort. O puteti asocia foarte bine cu salata verde, dar o puteti gati impreuna cu dovlecei (proaspeti sau |
|
Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate |